GOUD magazine per vandaag te bestellen!

Nieuws

12 augustus 2016

GOUD magazine per vandaag te bestellen!

Trots presenteren wij onze vernieuwde website van het tijdschrift “Goud” – GastOuder Uit Duizenden. Het magazine voor en over gastouders en ouders.

Een magazine ter ere van de dag van de gastouder, voor en over de gastouderopvang, een stem voor een beroepsgroep gemarginaliseerd en over het hoofd gezien. Een stem zo broodnodig in onze branche, want een goede gastouder is goud waard. GOUD is een tijdschrift boordevol tips, reportages, interviews en achtergrondverhalen over het gastouderschap, opvoeding, ontwikkelingen in de kinderopvangbranche, activiteiten en nog veel meer! Gastouders creëren dagelijks op een professionele, gedreven manier een fijne plek voor de kinderen die zij opvangen. Het gastouderschap is niet zomaar even oppassen – het is een vak en dit tijdschrift illustreert dat.Het magazine is vanaf vandaag voor een aantrekkelijke prijs te bestellen via onze site. Het is een leuk cadeautje voor gastouders ter ere van de dag van de gastouder, leuk voor ouders die gebruik maken van de gastouderopvang en leuk voor iedereen betrokken bij de gastouderopvang.

Bij bestellen is het mogelijk om een gepersonaliseerde brief voor de ontvanger toe te voegen. Ik hoop dat jullie net zo genieten van het lezen als wij genoten hebben van het maken en ontwikkelen van dit fantastische tijdschrift.

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@goudmagazine.nl